Over deze site

Deze site schiet je te hulp in de keuze van je feestzaal!. Oorspronkelijk is deze site gestart als een persoonlijke database op mijn computer. Ik hield als huwelijksfotograaf bij in welke feestzalen ik allemaal kwam. Tijdens een rustige week in de winter heb ik besloten om deze database vol nuttige informatie te gebruiken als basis voor een nieuwe website.

Enkel de top feestzalen

Het doel van de site is absoluut niet om alle mogelijke trouwzalen of feestzalen die er bestaan op te sommen. Daar zijn betere sites voor waar ik niet mee kan concurreren. Ik ga voor kwaliteit. Enkel de feestzalen waar ik of collega’s die ik vertrouw al geweest zijn, waar we aan de lijve hebben ondervonden dat het er top is, komen in aanmerking. Geen enkele feestzaal betaalt om hier op te staan. Enkel zo kan ik objectiviteit garanderen.

Hoe selecteer je de feestzalen?

Eerst en vooral vertrouw ik op de koppels die ik fotografeer. De eerste selectie is dus al door hen gedaan. Ik ga er van uit dat zij lang gezocht hebben en de minder interessante zalen er al uitgefilterd hebben. Als ik van hen achteraf hoor dat er iets fout was of dat ze niet juist behandeld zijn komt de zaal hier ook niet op.
Verder kijk ik naar de sfeer, het karakter, de tuin, het eten en naar de Xfactor. 🙂

Oh ja, als de zaal onvriendelijk was tegenover de DJ, de ceremoniemeester, de fotograaf of de weddingplanner komt hij hier ook niet op. Ook halfvolle glazen cava terug in de fles gieten is een reden om hier nooit op te verschijnen. (ja, we hebben het al gezien.) Jullie zijn dus gewaarschuwd zalen! 🙂

Hoe krijg ik mijn feestzaal op je site?

De enige manier hoe je als feestzaal op deze site kan terecht komen is als een medewerker van deze site een huwelijk fotografeert dat doorgaat in jouw feestzaal. En het er ook top vindt natuurlijk. Dus veel kan je niet doen. Maar als je echt een TOP-zaal hebt moet ik, of één van mijn medewerkers, er ooit wel eens passeren. Dus geduld hebben is de enige manier… 🙂

Leave a Reply