• Item thumbnail

  Feestzaal La Butte Aux Bois

  Deze feestzaal in hartje Lanaken is ooit gebouwd door een zekere ridder Lagasse en zou volgens tripadvisor het 2de beste hotel van België zijn. De ridders zie je niet meer, maar dat van tripadviser kan goed kloppen. Het hele domein wordt echt perfect onderhouden. Nergens zal je iets zien slingeren of iets opmerken dat niet helemaal klopt.

 • Item thumbnail

  Feestzaal Hangar 58

  Een moderne feestzaal op een heel authentieke en historische locatie midden in het domein van Bokrijk. Eén zijde van de zaal is eigenlijk één groot raam waardoor je het historisch marktplein kan aanschouwen. De combinatie van modern en historisch werkt verrassend goed.

  Herkenrodeplein 5 Genk
 • Item thumbnail

  Feestzaal Fonteinhof

  Een feestzaal die gerust gerekend mag worden als één van de toppers onder de feestzalen. De feestzaal heeft het allemaal. Een gemakkelijke parking, Een oudere schuur voor de receptie, een moderne zaal voor het feest, een prachtige binnenkoer, geweldige cateraars en een erg mooi volledig domein.

  fonteinhof 1 borgloon
 • Item thumbnail

  Feestzaal Le Cirq

  Feestzaal in Antwerpen Hoogstraten in een erg romantische en historische setting. Vroeger was het een theater/cinema en tegenwoordig wordt het gebruikt als feestzaal voor allerhande evenementen waaronder ook huwelijken. De sfeer van de theaterzaal is wel helemaal gebleven. Buiten wordt je huwelijk zelfs aangekondigd op hetzelfde bord en op dezelfde manier als waar vroeger de films die speelden werden aangekondigd.

  Gravin Elisabethlaan 1 Hoogstraten