Feestzaal De Hoorn

Industriële feestzaal in omgebouwde Stella brouwerij in Leuven.

Feestzaal de Hoorn in Vlaams-Brabant – Leuven. Deze industriële feestzaal klimt direct op naar één van mijn absolute favorieten. Een zaal met karakter. Je feest letterlijk tussen de brouwvaten van een oude Stella Brouwerij. Ze hebben een zaal voor recepties met geweldig mooi licht bij de bovenkant van de brouwvaten en een feestzaal voor het avondfeest die meer ‘grungy’ is waar je de onderkant van de brouwvaten ziet. Verder heb je op de bovenste verdiepen nog de ‘skybox’ met zicht over heel Leuven. De omgeving leent zich goed tot fotoshoots. Je hebt op de keizersberg een mooi parkje en in de omgeving (nu nog) best wel wat industriële mogelijkheden.
Zorg wel dat je een fotograaf hebt die kan omgaan met feestzalen met uitdagend licht. (eentje die extern kan flitsen dus) Door de bouw van de feestzaal en het paarse sfeerlicht dat er hangt is het in de zaal voor het avondfeest een hele uitdaging om alles goed te belichten.

Huwelijksfotograaf Leuven
Kenmerken: , ,

[portfolio_slideshow]

Feestzaal Normandie

Een feestzaal als een boot in West-Vlaanderen, maar toch modern

Feestzaal Normandie in West-Vlaanderen is een feestzaal als een boot.. het is eens iets anders. Moest hij vanbinnen ook helemaal aangekleed zijn als een boot, de feestzaal zou niet direct een kans gemaakt hebben om op deze site te komen. Want dat zou ik net een beetje overdreven gevonden hebben. Maar binnen merk je gelukkig niet dat je in een feestzaal verkleed als boot zit. Binnenin is het een verrassend moderne feestzaal met glas en metaal afgewerkt. De feestzaal binnen heeft twee verdiepingen zodat foto’s van boven makkelijk te nemen zijn en er is enorm veel lichtinval. Voor leuke portretten tijdens de receptie is dit een enorm pluspunt! Als je in de buurt woont en op zoek bent naar een feestzaal is deze zeker het overwegen waard!
Zoek je een huwelijksfotograaf in koksijde?
Kenmerken:

[portfolio_slideshow]

Feestzaal Hof te Rhode

Feestzaal in Vlaams Brabant met erg knappe en grote tuin

Deze feestzaal in Vlaams Brabant is een feestzaal met een knappe en grote tuin. De feestzaal heeft centraal op het terras een prachtige oude boom met bankjes er rond. Een beetje verder vind je een erg grote vijver, een doolhof van hagen en zelfs een klein hutje waar er barbecue kan gegeven worden. De feestzaal is sowieso één van de toppers! Je moet wel een beetje geluk hebben met het weer, want als je niet kan genieten van de tuin is het wel erg jammer! Al is de zaal zelf ook zeker de moeite. Ze doen in elk geval hun best om er overal wat persoonlijkheid en karakter in te steken en dat lukt ze zeker. Als je al op deze trouwlocatie geweest bent, laat zeker weten wat je ervan vond in de comments hieronder!
Zoek je een huwelijkfsfotograaf in Schaffen? Ga hier eens kijken!
[portfolio_slideshow]

Feestzaal Hof ten steen

Feestzaal in Vlaams-Brabant in knap gerestaureerde vierkantshoeve

Feestzaal in Vlaams-Brabant in Orsmaal in een gerenoveerde 13de eeuwse burcht die later omgebouwd is tot kasteelhoeve met binnenplein. Altijd een winnende combinatie. De feestzaal kan plaats voorzien voor 300 gasten. Er is een mooi verzorgd tuintje omringd door de gebouwen van het kasteel zelf. Doordat het mooi omringd is, hoef je dus niet meer naar je kinderen om te kijken en kunnen ze vrij spelen. Het eten was er erg lekker en de bediening professioneel en vriendelijk. Ik weet nog dat ik ze het niet makkelijk heb gemaakt door mijn tafelfoto’s buiten in open lucht te nemen. Ben je al in deze feestzaal geweest, als gast of als pas getrouwden, laat zeker weten in de comments hieronder wat je ervan vond!
Zoek je nog een huwelijksfotograaf in Vlaams-Brabant?
Kenmerken: ,

[portfolio_slideshow]

Feestzaal Faculty Club

Feestzaal in Vlaams-Brabant bij de begijntjes.

Een feestzaal in Vlaams-Brabant binnen de ring van Leuven in het grote begijnhof. Knappe binnenkoer, alles perfect in orde, lekker eten en de erg fijne en goeie huis-dj Boniface maakt er altijd een geweldig feestje van! De zaal waar meestal de receptie doorgaat vind ik persoonlijk wat donker, maar als je geluk hebt met het weer en de receptie op de binnenkoer kan laten doorgaan, dan is dit sowieso een goede keuze! Ben je al in deze feestzaal geweest, als gast of tijdens je eigen huwelijksfeest, laat dan zeker weten in de comments hieronder wat je ervan vond!
Kenmerken: , ,

[portfolio_slideshow]

Feestzaal Kasteel van Hoen

Een feestzaal in Vlaams-Brabant in de grootst gerenoveerde schuur ooit!

Een feestzaal maken in een vierkantshoeve is altijd een goed idee :). Dit is zowat de holy grail van omgebouwde schuren. Heel erg sfeervolle en imposante schuur. Het kan wel zijn dat je in deze feestzaal wat meer werk zal hebben met ze helemaal aan te kleden. Ik ben er echter zeker van dat ze je daar goed mee zullen kunnen helpen. Sommige fotografen zijn waarschijnlijk niet zo blij omdat ik deze zaal hier op de site zet. Het is namelijk geen makkelijke zaal om goed te fotograferen. Maar een goed fotograaf zou hier normaal geen probleem mee mogen hebben.
Als je ervaringen hebt met deze zaal, laat het mij zeker weten in de comments hieronder!

Zoek je een Huwelijksfotograaf in Geetbets?
[portfolio_slideshow]

Feestzaal Kasteel van Lebbeke

Feestzaal in neoclassicistisch kasteeltje met grote tuin

Deze feestzaal in een knap gerenoveerd kasteeltje in Lebbeke is zeker het bezoeken waard. Het is een zeer ruime trouwlocatie en als je geluk hebt met het weer heb je buiten het perfecte kader om je receptie in te organiseren. Binnen is de feestzaal modern gerenoveerd met hier en daar oude delen in originele staat gelaten die voor extra sfeer zorgen. Achteraan is er een balkon waar je de dj veilig kan opbergen zodat deze geen last heeft van de dronken nonkel. De fotograaf kan dit balkon dan weer gebruiken voor knappe overzichtsfoto’s van het dansfeest. Als je er al geweest bent, laat zeker in de comments hieronder weten wat je ervan vond!

Zoek je een huwelijksfotograaf in Lebbeke?

[portfolio_slideshow]

Feestzaal Hof ten Damme

Feestzaal vlak bij Antwerpen vol romantiek en sfeer.

Deze feestzaal vlak bij Antwerpen in Kallo is niet meteen voor koppels die houden van strak en minimalistisch. De zaal hangt vol met lichtjes, kaarsjes, oude schilderijen en spiegels en bloemstukjes. En dat brengt allemaal een heel romantische sfeer met zich mee. Je zal hier niet meer moeten sleuren met je eigen lichten of attributen om de zaal aan te kleden. De feestzaal wordt bij vele fotografen aanzien als de feestzaal met het beste eten. Het enige kleine nadeel aan deze zaal is dat je je eigen dj niet mag kiezen. Je moet de huis-dj nemen, welke een iets oudere man is. Maar ik ben zeker dat je hem wel je muziek voorkeur zal mogen doorspelen.

Zoek je een huwelijksfotograaf in Kallo?

[portfolio_slideshow]

Feestzaal Bebronna

Feestzaal Antwerpen – Moderne feestzaal met uitzicht op de schelde in Kallo.

Feestzaal Bebronna in Kallo kort bij Antwerpen maar officiëel in Oost-Vlaanderen is een futuristische moderne feestzaal met uitzicht op de schelde. Zeer leuke trouwlocatie, wel echt niet zo groot. Je zal dus jammer genoeg een paar vrienden moeten thuis laten als je absoluut in deze feestzaal wil trouwen. (wat ik helemaal zou begrijpen). Wat ook leuk is aan de zaal is dat je een heel makkelijke toegang hebt tot het terras buiten welke uitzicht heeft op de schelde en de industrie. Dit is aangenaam voor de rokers maar ook voor de fotograaf. Hij kan zo namelijk makkelijk ‘s avonds nog even wat snelle portretjes maken met een prachtig uitzicht. Als er niet te veel wind staat natuurlijk. Verder is het eten in deze feestzaal best lekker en het personeel super vriendelijk! Als je ervaring hebt met deze feestzaal, deel het zeker hieronder in de comments!

Zoek je een huwelijksfotograaf in Kallo?

[portfolio_slideshow]

Feestzaal Auberge Du pêcheur

Feestzaal met veel natuurlijk licht aan de leie in Sint-Martens-Latem.

Deze feestzaal in Oost-Vlaanderen gaat helemaal voor het less is more principe. Less is veel meer! Het hoeft niet altijd een kasteel of een gerenoveerde hoeve te zijn. Een serre aan het water is soms meer dan genoeg. Heel erg licht overdag en lekker sfeervol ‘s avonds. Deze feestzaal was al hip nog voor dat een volledig wit interieur hebben hip was. De toegang tot de tuin is ook maar één deur verwijdert wat het extra leuk maakt voor die verstokte rokers. Ook een een portretje bij zonsondergang met de fotograaf is op die manier een veel kleinere moeite..
Ben je er al geweest? Laat zeker in de comments achter wat je ervan vond!
[portfolio_slideshow]

Aangeraden door fotograaf Dries Renglé en Hung Tran