• Item thumbnail

  Feestzaal La Butte Aux Bois

  Deze feestzaal in hartje Lanaken is ooit gebouwd door een zekere ridder Lagasse en zou volgens tripadvisor het 2de beste hotel van België zijn. De ridders zie je niet meer, maar dat van tripadviser kan goed kloppen. Het hele domein wordt echt perfect onderhouden. Nergens zal je iets zien slingeren of iets opmerken dat niet helemaal klopt.

 • Item thumbnail

  Feestzaal De barrier

  Feestzaal de Barrier is een oud tolkantoor gelegen naast een groot domein met vijver. Het is een hele tijd geleden sinds ik hier nog geweest ben maar ik herinner me precies toch lichtjes dat het hier goed was!

  Grote Baan 9 Houthalen
 • Item thumbnail

  Feestzaal Hangar 58

  Een moderne feestzaal op een heel authentieke en historische locatie midden in het domein van Bokrijk. Eén zijde van de zaal is eigenlijk één groot raam waardoor je het historisch marktplein kan aanschouwen. De combinatie van modern en historisch werkt verrassend goed.

  Herkenrodeplein 5 Genk
 • Item thumbnail

  Feestzaal Fonteinhof

  Een feestzaal die gerust gerekend mag worden als één van de toppers onder de feestzalen. De feestzaal heeft het allemaal. Een gemakkelijke parking, Een oudere schuur voor de receptie, een moderne zaal voor het feest, een prachtige binnenkoer, geweldige cateraars en een erg mooi volledig domein.

  fonteinhof 1 borgloon
 • Item thumbnail

  Feestzaal Kelsbekerhof

  Stijlvolle en lichte feestzaal met lekker eten, vriendelijk personeel en comfortabele stoelen in de buurt van Sint-Truiden. Bij mooi weer is het terras en bijhorende tuin ideaal voor de receptie.

  Kerkstraat 2 Nieuwerkerken (Sint-Truiden)