• Item thumbnail

  Feestzaal Kasteel van Lebbeke

  Deze feestzaal in een knap gerenoveerd kasteeltje in Lebbeke is zeker het bezoeken waard. Het is een zeer ruime trouwlocatie en als je geluk hebt met het weer heb je buiten het perfecte kader om je receptie in te organiseren.

 • Item thumbnail

  Feestzaal Hof ten Damme

  Deze feestzaal vlak bij Antwerpen in Kallo is niet meteen voor koppels die houden van strak en minimalistisch. De zaal hangt vol met lichtjes, kaarsjes, oude schilderijen en spiegels en bloemstukjes. En dat brengt allemaal een heel romantische sfeer met zich mee.

 • Item thumbnail

  Feestzaal Bebronna

  Feestzaal Bebronna in Kallo kort bij Antwerpen is een futuristische moderne feestzaal met uitzicht op de schelde. Zeer leuke trouwlocatie, wel echt niet zo groot. Je zal dus jammer genoeg een paar vrienden moeten thuislaten als je absoluut in deze feestzaal wil trouwen.

  Ketenislaan 1 Kallo
 • Item thumbnail

  Feestzaal Auberge Du pêcheur

  Deze feestzaal in Oost-Vlaanderen gaat helemaal voor het less is more principe. Less is veel meer! Het hoeft niet altijd een kasteel of een gerenoveerde hoeve te zijn. Een serre aan het water is soms meer dan genoeg. Heel erg licht overdag en lekker sfeervol ‘s avonds.

 • Item thumbnail

  Feestzaal Het Koetshuis

  Een feestzaal met een erg mooie en verzorgde binnenkoer in een prachtig domein dat het verdient om op deze site te staan. Ik weet niet juist wanneer een gebouw een kasteel genoemd wordt, maar ik denk wel dat deze trouwlocatie in de buurt komt.

 • Item thumbnail

  Feestzaal De Lozen Boer

  Een zeer verzorgde klassieke feestzaal met geweldig gastvrij en bekwaam personeel. Lekker eten, sùper lekker dessertenbuffet, een prachtige veranda en alles tip-top in orde. Er zijn blijkbaar 2 zalen, ik heb enkel de ‘Isabella’ gezien.
  De vestiaire is super cool voor n photobooth met dat retro behangpapier. En in de inkomhal is een stijlvol salon ‘van in de oude tijd’ met n groot gewei aan de muur: de max 🙂

  De Lozen Boer 3-5, Lochristi